Mies valitti naisen pierusta – oli saada puukosta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka Yhdysvaltojen Floridan Dania Beachilla sijaitsevassa Dollar General -kaupassa asioinut mies huomasi, kuinka hänen kanssaan samaan aikaan kaupassa ollut nainen piereskeli kovaäänisesti. Mies erehtyi kommentoimaan suolikaasuja.

Piereskelijä oli Shanetta Wilson, joka ei pitänyt siitä, että hänen kanssaan samaan aikaan kaupassa ollut John Walker arvosteli naisen ilmavaivoja. Wilson kaivoi käsilaukustaan puukon. Hän uhkasi suolistaa Walkerin.

Paikalle soitetut poliisit saivat naisen panemaan teräaseen pois. Nyt tapausta on käsitelty oikeudessa. Wilson ei saanut tuomiota uhkauksestaan, koska Walker ei suostunut saapumaan oikeuteen todistamaan pierusta alkanutta uhkatilannetta. Syyttäjä luopui syytteistä, The Smoking Gun uutisoi.