Sara Sieppi treffeistään: ”Ei vuosiin julkisesti missään kenenkään kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seiska kertoi eilen Miss Suomi Sara Siepin ajautuneen riitoihin takavuosien Miss Helsinki Katrie Dalerin kanssa. Syynä oli skandaalilehden tietojen mukaan miljonäärimies, jota Sieppi on tapaillut. Nyt nainen on kommentoinut suhdestatustaan Instagramissa.

– Fun fact (tai kaukana hauskasta) on myös se, etten ole ollut Suomessa treffeillä vuosiin julkisesti yhtään missään yhtään kenenkään kanssa. Silti mä saan lukea niistä lehdistä. Se tuntuu vähän erikoiselta kieltämättä, Sieppi ihmettelee.

Sieppi haluaa varjella nykyään omaa yksityisyyttään ja julkaisee vähemmän henkilökohtaisia asioita sosiaaliseen mediaan. Hän osaa suhtautua terveellä tavalla mediaan ja aikoo nukkua yönsä hyvin lehtien tarinoista huolimatta.