Demi Rose kurvikkaana niukassa korsetissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia. Tänä vuonna Demi on asustanut pääasiassa Ibizalla.

Tällä kertaa Demi poseeraa upeissa maisemissa Caprin saarella Italiassa, jossa hän paistattelee ilta-auringossa niukkaan korsettiin pukeutuneena. Seuraajiaan Demi suosittelee katsomaan kaikki kolme versiosta poseerauksesta, ja kehotusta on varmasti myös noudatettu.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.