Laulajatar Tuuli paljasti vatsamakkaransa – mukana tärkeä viesti jokaiselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen popkaunotar Tuuli nähdään parhaillaan käynnissä olevalla Selviytyjät-televisiosarjan tuotantokaudella kilpailemassa autiolla saarella selviytymisestä. Laulajattaren somesuosion salaisuus lienee pitkälti siinä, että hän puhuu usein tärkeitä asioita elämästään ja muun muassa itsensä arvostamisesta ja intiimistä kanssakäymisestä.

Nyt Tuuli ja hänen ystävänsä Reetta poseeraavat Italiaan tägätyissä somekuvissa avoimen luonnollisesti. Vatsamakkaroita esittelevässä kolmen kuvan sarjassa on mukana erittäin tärkeä viesti kaikenikäisille ja -näköisille lukijoille.

– Meidän molempien terveet ja hyvinvoivat kropat näyttää istuessa tältä, ja niinkin normaali asia kun vatsamakkarat on, sitä välillä kokee haluavansa piilotella niitä ja pelkää mitä muut ajattelee. Hassua, miten vuosia sitten en ois ikinä uskaltanu postata tällasta kuvaa, koska tosissaan ajattelin että olin jotenkin huonompi siks, ettei mun vatsa ollu koko ajan pyykkilautana, Tuuli kirjoittaa.

– Onneks kuitenkin oman itsevarmuuden kehittyessä oon vihdoin ymmärtäny et mun vatsamakkarat tai kropan ulkonäkö muutenkaan ei määrittele mua millään tapaa, eikä mun kannata tuntea epävarmuutta jostain mikä on normaalia. Meidän kropat on myös koko ajan muutoksessa ja elämän myötä paino ja kehon ulkonäkö voi muuttua paljon, ja se on täysin ok! Mun kroppa näyttää eri asennoissa, kuvakulmissa ja valaistuksissa ihan erilaiselta, eikä mun aamumaha oo koskaan sama kun mun iltamaha.

Tuuli ja Reetta toteavat vielä kuvansa yhteydessä haluavansa julkaisullaan antaa muille rohkeutta olla enemmän sinut itsensä kanssa, koska kaikki ovat upeita, hyväksyttyjä ja arvokkaita juuri sellaisena kuin ovat.