Mandy Mooresta tuli äiti – perheeseen syntyi terve poikavauva

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

This Is Us -hittisarjassa näytellyt laulaja Mandy Moore sai taannoin aviomiehensä Taylor Goldsmithin kanssa esikoisensa. Moore synnytti perheeseen terveen pikkuisen poikavauvan, josta vanhemmat ovat tietenkin haltioissaan.

Mandy Moore kertoi Instagram-kanavallaan ilouutisen julkaisemalla kuvan, jossa nähdään pieni vaaleansiniseen puettu vauva. ”Gus on täällä. Hän oli täsmällinen ja saapui ajallaan laskettuna päivänä hänen vanhempiensa iloksi”, 36-vuotias Mandy Moore kirjoitti kuvatekstissään.

Mandy Moore kertoi, että he antoivat pojalle nimen August Harrison Goldsmith. ”Osasimme odottaa uudenlaista rakastumisen tunnetta, mutta tämä tunne on kuitenkin ylitse sanoinkuvaamaton”, Moore kuvaili vauvakuplan synnyttämää euforiaa. Nyt tähti keskittyy synnytyksestä toipumiseen ja uudenlaiseen arkeen pienen tulokkaan kanssa.