Teini-ikäinen Helmi-Jennica kateissa toukokuusta lähtien – saattaa käyttää kasvoja peittävää huivia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja 15-vuotiaasta Helmi-Jennica Koivistoisesta, joka ollut kadoksissa toukokuusta 2021 lähtien. Koivistoinen on noin 160 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on hiekanruskean värinen polkkatukka.

Poliisin mukaan Koivistoinen saattaa käyttää huivia, jolla peittää kasvonsa. Koivistoisen vaatetuksesta ei ole tarkempaa tietoa. Viimeisimmän tiedon mukaan Koivistoinen on voinut olla Espoossa elokuun lopussa.

Poliisin tietojen mukaan hän saattaa oleskella pääkaupunkiseudulla tai Pirkanmaan alueella. Reaaliaikaiset havainnot Koivistoisesta pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112. Muut havainnot voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

Kerroimme saman teinin katoamisesta viimeksi tammikuussa. Käytimme jutussa poliisin tiedotteen kuvan lisäksi talvella julkaistua otosta.

Poliisi
Poliisi