90 Päivää morsiamena Darcey lataa suorat sanat Georgille: ”Sama tunne kuin Jessen kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -realityohjelman tähti, 45-vuotias Darcey Silva, on tullut tunnetuksi draamakuningattarena. Hän rakastui ensin nuoreen hollantilaiseen Jesseen, mutta suhde päättyi katastrofiin. Nyt nainen on pettynyt nykyiseen kumppaninsaan, bulgarialaiseen Georgiin.

– Georgin käytös muistuttaa minua ajasta Jessen kanssa, Darcey lataa saaden kihlattunsa äkäiseksi.

Georgi ajattelee, että Darceylla on ehkäpä ikävä hollantilaista ex-poikaystäväänsä. Darceyn ydinviesti on se, että ei halua samanlaista energiaa kotiinsa enää koskaan, mitä suhde Jessen kanssa oli ja siksi nosti kissan pöydälle Georgin kanssa. Georgi on puolestaan kummissaan, koska ei ole mielestään tehnyt mitään pahaa.