Draken uusi levy murskasi ennätyksen – eniten striimauksia päivässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen räppäri Drake on säilyttänyt asemansa yhtenä tämän hetken suurimmista hiphop-nimistä. Tähden perjantaina julkaistu Certified Lover Boy -albumi on jo rikkonut ennätyksiä suoratoistopalveluissa.

Certified Lover Boy kohosi kaikkien aikojen eniten Spotifyssä yhden päivän aikana suoratoistoja keränneeksi albumiksi, joskaan kuuntelujen tarkkaa määrää ei paljastettu. Myös edellinen ennätys kuului Drakelle. Hänen vuonna 2018 julkaistua Scorpion-albumiaan kuunneltiin palvelussa ensimmäisen päivän aikana 132 miljoonaa kertaa.

Certified Lover Boy rikkoi ennätyksen myös Apple Music -suoratoistopalvelussa. Kyseessä oli vuoden 2021 eniten suoratoistoja 24 tunnissa kerännyt albumi. Edellisen ennätyksen rikkoi Kanye Westin Donda-levy vain päiviä aikaisemmin.

Draken useaan otteeseen viivästynyt Certified Lover Boy julkaistiin 3. syyskuuta. Albumilla vierailevat muun muassa Jay-Z, Travis Scott, 21 Saavage, Lil Baby, Lil Wayne ja Project Pat.