Jannika B esitteli porealtaassa vatsansa: ”Sais kyllä tää bebe jo tanssia pihalle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen laulaja-lauluntekijä Jannika B ja Apulanta-yhtyeestä tunnettu Toni Wirtanen odottavat parhaillaan toista lastaan. Jannika paljasti iloisen perheuutisen sosiaalisessa mediassa toukokuussa, ja hiljalleen perheessä toivotaan jo synnytystä.

Jannika poseerasi eilen somekuvassaan porealtaassa ja esitteli samalla muhkeaksi paisuneen raskausmasunsa. Päivityksen pääasiana oli hehkuttaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman jaksoa ja Krista Siegfridsin yllä nähtyä mekkoa. Samalla Jannika kuitenkin totesi odottavansa jo kovasti uuden perheenjäsenen syntymää.

– Sais kyllä tää bebe jo tanssia pihalle, Jannika B totesi kuvansa yhteydessä.

Vain elämää -sarjassakin taannoin mukana olleella Jannika B:llä ja hänen aviomiehellään, Apulanta-rokkari Toni Wirtasella, on ennestään yhteinen Martta-tytär.