Kodin vesivahinko teki tuhojaan – paljasti sitten 25 vuotta vanhan mysteerin

Koti & Asuminen Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Putken hajoaminen kodissa tietää usein ikäviä rahanmenoja. Vuotavan putken löytymisestä eräässä kanadalaisessa kodissa seurasi kuitenkin taannoin jotain hyvääkin.

Albertan Medicine Hatissa sijaitsevaan taloon muuttaneet Rob ja Shannon Pape olivat esittelemässä kotiaan sukulaiselle, kun he huomasivat putken vuotavan pannuhuoneessa. Vanhan rakennuksen viimeinen pystysuuntainen valurautaputki oli hajonnut. Irrotettuaan putken Rob löysi sen sisältä yllätyksekseen sormuksen.

Aivan mistään rihkamakorusta ei ollut kyse, sillä kyseessä oli peridootilla koristeltu 10 karaatin kultasormus. Pariskunta otti yhteyttä talon entisten asukkaiden lapsenlapseen, joka asuu nykyään heidän naapruissaan. Kävi ilmi, että sormuksen oli hukannut entisten asukkaiden perheenjäsen 25 vuotta aikaisemmin.

– Halusimme heti palauttaa sormuksen perheelle. Tapaus vahvisti tämän olevan meidän kotimme, paikka johon kuulumme, Shannon Pape kuvaili Medicine Hat News -uutissivustolle.