Megan Fox edelleen tulikuuma kaunotar – povekkaassa kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja seksisymboli Megan Foxin vanhin poika, kahdeksanvuotias Noah, on joutunut nettikiusaamisen kohteeksi. Syynä on pojan mieltymys pukeutua mekkoihin. Foxin mukaan kiusaamista tapahtuu toisinaan myös koulussa. Nyt näyttelijäkaunotar esittelee upeaa vartaloaan.

Maailman kuumimmaksi näyttelijättärestä useasti takavuosina rankattu Fox nähdään nyt poseeraamassa minihameissa ja rintaliiveissä pieni takki yllään. Hänen kuvansa ei jätä epäselvyyttä etteikö Megan Fox olisi edelleen upeassa kunnossa.

Megan Fox suunnittelee, että lähettää poikansa avomieliseen hippikouluun oppilaaksi, jotta tämä saisi kasvaa vapaammin. Pojan isä, näyttelijä Brian Austin Green, on samaa mieltä lapsen oikeudesta pukeutua juuri kuten tämä itse haluaa. Eronneella pariskunnalla on Noahin lisäksi myös kuusivuotias Bondhi Ransom ja neljävuotas Journey River.