Pankkiiri muutti elämänsä – on nyt sukupuoleton ihmislohikäärme

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sukupuolettomana lohikäärmeenä elävä Tiamat Legion Medusa oli 90-luvun loppuun saakka Richard Hernandez -niminen mies. Hänet todettiin HIV positiiviseksi ja mies päätti muuttaa elämänsä suunnan kertaheitolla.

Hän työskenteli pankissa ja eli kaikin puolin tavallista elämää. Nykyään hän on ylpeä friikki, joka pukeutuu lohikäärmeeksi. Kyseessä ei ole pelkästään roolileikki, kyseessä on hänen koko elämäntapansa.

Tiamat Legion Medusa on muokannut ulkonäköään 75.000 dollarilla ja hän on kaukana tavallisesta kuusikymppisestä. Hänen kielensä on halkaistu, korvat poistettu ja nenä muokattu. Erikoista ulkonäköä on korostettu tatuoinneilla, asuilla ja meikillä.

– En ole mikä tahansa lohikäärme, olen sateenkaarilohikäärme, Tiamat julistaa videolla.