Tällainen on uusi Big Brother -talo – tilaa enemmän kuin aiemmin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -taloon syttyivät jälleen sunnuntaina valot, kun sunnuntai-iltana taloon asteli pitkäksi aikaa kuusitoista uutta asukasta. Taannoin talossa kuvattiin tavallista tuotantokautta lyhyempi julkkiskausi, mutta nyt asukkaat ovat julkkisten sijaan melko tavallisia suomalaisia. Nyt voit kurkistaa alla olevalta videolta miltä uudessa talossa näyttää. Se on kooltaan selvästi suurempi kuin taannoisella julkkiskaudella.

Eräs asukkkaista on bikini fitnessiä harrastava 25-vuotias näyttävä kaunotar Laura. Parisuhteessa oleva helsinkiläinen Laura opiskelee energia- ja ympäristötekniikkaa ja hänen arkensa pyörii bikini fitness -harrastuksen ympärillä. Hän haluaa rikkoa ennakkoluuloja ja osoittaa ihmisille, ettei harrastus määrittele häntä ihmisenä. Laura toivoo, että ihmiset ymmärtäisivät, etteivät naisellisuus ja huoliteltu ulkonäkö kerro mitään ihmisen pätevyydestä tai älykkyysosamäärästä. Tulevaisuudessa Laura haluaisi työskennellä esimerkiksi kaasuturbiini- tai vetyteknologia-asiantuntijana.