Kate Hudson paljasti pintaa Instagramissa – upea kaunotar juhlavana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kate Hudson tunnetaan rooleistaan lukuisissa Hollywood-elokuvissa, kuten Melkein julkkis, Deepwater Horizon ja Kuinka hukata kundi 10 päivässä. Nykyään 42-vuotias tähti tunnetaan myös muun muassa Fabletics-fitnessbrändin toisena perustajana ja terveysvaikuttajana.

Nyt Kate Hudson on yllättänyt faninsa julkaisemalla Instagramissa hieman rohkeankin otoksen. Kuvassa tähti nähdään valmistautumassa Venetsian elokuvajuhlien Celebration of Women in Cinema -tapahtumaan paljastavassa Mônot-muotitalon mustassa mekossa.

– ”Ennen kuin poistut kotoa, vilkaise peiliin ja riisu yksi asia pois” -Coco Chanel. Minä valitsin kankaan, Hudson vitsaili kuvatekstissä.

Kate Hudson tähdittää parhaillaan Apple Tv:n Truth Be Told -sarjaa. Hänet kiinnitettiin taannoin myös Knives Out -rikosmysteerin jatko-osaan, joka nähdään Netflixissä lähivuosina.