Kylie Jenner vahvisti olevansa raskaana – esitteli vauvavatsaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosmetiikkamogulina ja realitytähtenä tunnetun Kylie Jennerin paljastettiin taannoin odottavan toista lastaan. 24-vuotias tähti ei kuitenkaan vielä tuolloin itse vahvistanut uutista julkisuudessa.

Nyt Kylie Jennerin raskaus on saanut myös virallisen vahvistuksen, tietenkin sosiaalisessa mediassa. Tähti julkaisi Instagramissa videon, joka alkaa positiivisesta raskaustestistä. Tämän jälkeen Kylie nähdään muun muassa sairaalassa ultraäänikuvauksessa ja esittelemässä raskausvatsaansa kameralle.

Lapsen isä on räppäri Travis Scott, jonka kanssa Kyliellä on ennestään tytär. Myös hänet nähdään onnellisena videolla. Instagram-julkaisussa esiintyvät myös Kylien äiti Kris Jenner ja tulevan lapsen isosisko Stormi Webster, joka nähdään antamassa suukon Kylien vauvavatsalle.