Mökkimurtoja Lappeenrannassa – varkaat vieneet työkaluja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lappeenrannassa Lappeen Suomensalon saaressa ja sen lähiympäristössä on murtauduttu loppukesän aikana kymmeneen kesäasuntoon. Murtautuminen on tapahtunut ikkuna rikkomalla. Kesämökeistä on varastettu muun muassa sähkö- ja käsityökaluja.

– Poliisi pyytää kaikkia lähialueella olevien kesäasuntojen omistajia tarkistamaan onko heidän kesäasuntoihin murtauduttu ja tarvittaessa tekemään rikosilmoituksen. Lisäksi poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559, Lappeenrannasta tiedotetaan.

Kesämökeillä kannattaa sopia naapureiden kanssa siitä, että kaikki pitävät yhdessä silmällä alueella tapahtuvaa liikehdintää. Epäilyttävistä henkilöistä tai toiminnasta kannattaa ilmoittaa poliisille. Mökille ei kannata jättää arvokasta omaisuutta. Vapaa-ajan asunnolle voi hankkia teknistä valvontaa kuten murtohälyttimiä ja kameravalvontaa.