Mies kouri Charly Jordania luolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Nyt upea DJ-kaunotar on suunannut tutustumaan luolaan, jossa hänet yllätettiin.

Viime päivinä muun muassa huvijahdilla poseerannut neitokainen joutui leikkimielisen kourinnan kohteeksi, kun miehen käsi tarrautui hänen lähes paljaisiin pakaroihinsa. Samassa kuvakoosteessa hän esittelee pakaroitaan myös rannalla.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.