Katrie Daler kiistää vihanpidon Sara Sieppiin: ”Mulla ei ole riitaa kenenkään kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seiska kertoi hiljattain vuoden 2012 Miss Helsinki Katrie Dalerin ajautuneen ilmiriitoihin Miss Suomi Sara Siepin kanssa. Syynä on Siepin väitetty tapailusuhde nuoreen miljonäärimieheen. Mies on seurustellut aiemmin Katrie Dalerin kanssa.

Sara Sieppi on kommentoinut, että ei deittaile ketään julkisesti tällä hetkellä. Katrie Daler on puolestaan kiistänyt vihanpidon. Sen sijaan hän myöntää onnitelleensa Sieppiä suhteesta mieheen – vaikka asia ei periaatteessa hänelle kuulukaan. Daler on tahollaan avoliitossa ja Sieppi on sinkku.

– Hieno otsikko. Mulla ei ole riitaa kenenkään kanssa eikä varsinkaan lemmenriitaa. Jos jotkut tapailee, olen siitä vain onnellinen. Ja ”kulisseissa” myös onnitellut. Vastaus ei ehkä ollut niin kaunissävytteinen, Daler kirjoitti Instagramin tarinoihin viitaten Seiskan skandaalijuttuun.