Televisiotähti yritti pokata Kim Kardashiania – kehotti kokeilemaan erilaista miestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi kuluneen vuoden puhutuimmista viihdeuutisista on ollut Kanye Westin ja Kim Kardashianin ero. Erosta huhuttiin mediassa pitkään, ja lopulta huhut saivat virallisen vahvistuksen, kun Kim Kardashian haki avioeroa Kanye Westistä Los Angelesin korkeimmasta oikeudesta.

Neljän lapsen äiti tuskin on etsimässä itselleen vielä uutta miestä, mutta kiinnostuneita varmasti riittäisi. Suositusta HBO-kanavan Succession-sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Nicholas Braun vihjaili jo pian eron jälkeen omassa sosiaalisessa mediassaan siihen suuntaan, että Kim Kardashianin tulisi tapailla hänen kaltaistaan miestä.

Nicholas Braun kertoi Instagram-videollaan miettineensä paljon sitä mitä Kim Kardashian aikoo seuraavaksi. Tämä on realitytähden kolmas avioero, mikä on saanut Braunin miettimään onko Kardashian enää koskaan valmis antamaan uudelle miehelle mahdollisuutta. ”Olisitko valmis tapaamaan uuden ihmisen ja kokeilemaan täysin erilaista miestä”, Braun pohtii pilke silmäkulmassa. Ainakaan syksyyn mennessä Braun ei ole saanut Kardashianilta merkittävää vastakaikua.