Tiger Kingin Joe Exotic kollegansa kuolemasta: ”Hän ansaitsi sen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netflixin dokumenttisarja Tiger Kingissä eläintenhoitajana mukana ollut 53-vuotias Erik Cowie menehtyi aiemmin tällä viikolla. Hän toimi eläintenhoitajana Greater Wynnewood Exotic Animal Parkissa sen omistajan Joe Exoticin jouduttua vankilaan. Nyt Joe Exotic on kommentoinut Cowien kuolemaa.

– Olenko siis järkyttynyt siitä, että hän on kuollut? Ei, en ole. Laitoin hänet kuntoutukseen Ardmoressa, Oklahomassa, ja annoin hänelle silti kodin ja työpaikan. Silti hän tuli töihin humalassa. Hän sai sen minkä ansaitsi, Exotic sanoi Daily Mail -lehdelle.

Cowie löydettiin kuolleena New Yorkin Brooklynista kasvoillaan maaten. Miehelle suoritetaan ruumiinavaus, jossa kuolinsyy määritellään. Paikasta ei löytynyt huumausaineita.