Venäjän Kippari-Kallelle haastaja – brasiliaismiehellä 72 senttimetrin hauis

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa kehonrakentajista käyttää lihasten kasvattamiseen keinotekoisia aineita. Yksi keino on hyödyntää Synthol-öljyä, joiden tarkoituksena on laajentaa lihaksia aineen kapseloitumalla lihassyiden väliin. Synthol-öljyä käsivarsien ympärysmitan kasvattamiseen käyttävä brasilialainen Tony ”Hulk” Geraldo ei välitä aineen terveysvaaroista.

Öljytäytteillä ei kuitenkaan saavuteta voimaa. Sillä voi ainoastaan kasvattaa lihaksen kokoa keinotekoisesti. Samalla kasvaa kuolion vaara, jolloin käsivarret leikataan tai jopa amputoidaan.

– Ainoa oikea keino lihasmassan kasvattamiseen on vuosien ajan toteutettava lihaskuntoharjoittelu, lääkäri kommentoi Trulyn videolla Geraldon käsivarsia ja on ilmeisen huolestunut.

Käsivarsien paino on aiheuttanut komplikaatikoita muualle vartaloon. Miehen vaimo on ollut ruiskeita vastaan aina ja kertoo, että hänen mielestään Tony oli komeampi normaalin vartalon kera. Mies ei kuitenkaan kadu ruiskeiden ottamista.