Jen Selter ei jäänyt rannalla vaille huomiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Rantaelämää rakastava maailmanlaajuista huomiota nauttivat Jen Selter on nyt suunnannut Hamptonsin hiekkarannalle nauttimaan kesästä yhdessä suurikokoisen puhallettavan rantalelun kanssa. Hänen asentonsa lienee ollut muille rannalla käyskenneille ihmisille väkisinkin huomiota herättävä.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.