Jennifer Lawrence on raskaana – odottaa ensimmäistä lastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Arvostettuja elokuva-alan palkintoja voittanut ja viime vuosina hiljaiseloa pitänyt näyttelijä Jennifer Lawrence on raskaana. Hän odottaa ensimmäistä lastaan aviomiehensä Cooke Maroneyn kanssa.

Hunger Games -elokuvista tuttu 31-vuotias näyttelijä meni naimisiin 37-vuotiaan galleristin kanssa kaksi vuotta sitten. Page Sixin mukaan kaksikko on nähty New Yorkin Manhattanilla Lower East Siden alueella useasti kävelemässä ympäriinsä ja käymässä esimerkiksi ruokaostoksilla.

Lawrence teki läpimurtonsa draamaelokuvassa Winter’s Bone, josta hän sai ensimmäisen Oscar-ehdokkuutensa. 20-vuotiaana hänestä tuli kaikkien aikojen toiseksi nuorin naisnäyttelijä, joka on saanut Oscar-ehdokkuuden parhaasta naispääosasta. Viisi vuotta myöhemmin hän oli maailman eniten tienaava naisnäyttelijä.