Jennifer Lopez löysi nuoruuden lähteen? Rintava poseeraus vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja poptähti Jennifer Lopez palasi tänä vuonna yhteen vanhan kihlattunsa, näyttelijä Ben Affleckin kanssa. Taannoin tähti juhlisti 52. syntymäpäiväänsä laveissa merkeissä 140 miljoonan dollarin luksusjahdilla Rivieralla, mutta sittemmin meno on taas hieman rauhoittunut.

Nyt JLo poseeraa Venetsian elokuvafestivaaleilla näyttävästi asussa, jonka etumus ei ainakaan liikoja peitellyt hänen vartaloaan. Jenniferin nuorekkuus on ihmetyttänyt jo vuosien ajan, eivätkö nämä kuvat ainakaan ihmetystä vähennä.

Jennifer Lopez jakoi taannoin syntymäpäivälomaltaan kuvia, joissa hän poseerasi Ben Affleckin kanssa Italian Amalfin rannikolla romanttisissa merkeissä. Kaksikon uuden suhteen tulkittiin olevan vakaalla pohjalla. Kohuparin värikäs on-off -suhde nousi tuolloin välittömästi maailman viihdelehdistön otsikoihin.