Kerry Katonalle tarjottiin rahakasta sopimusta hieromasauvojen mainoskasvona: ”Olen liian siveellinen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Atomic Kitten -tyttöbändin laulaja Kerry Katona oli pitkään poissa julkisuudesta. Nainen tapasi kuitenkin uuden miehen, fitness-valmentaja Ryan Mahoneyn. Kerry laihdutti hiljattain 15 kiloa ja hän on esitellyt vartaloaan aktiivisesti faneilleen.

Nyt viiden lapsen perheenäiti kertoo, että häntä kosiskeltiin hieromasauvojen mainoskasvoksi. Omaa New! -lehden kolumnia pitävä nainen myöntää, että ei ole tarpeeksi rohkea tehtävään. Hän paljastelee mielellään vartaloaan, mutta tekee sen kertomansa mukaan hyvällä maulla.

– Tiedän, että teen OnlyFans-sivulle glamourmallin kuvauksia, mutta olen todellisuudessa aika siveellinen. Minua pyydettiin mainostamaan näitä tuotteita, mutta en voinut ajatella mitään kamalampaa, 40-vuotias Kerry Katona kirjoittaa.