Star Wars -tähti twiittasi oman nimensä – sai satoja tuhansia tykkäyksiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Somejulkaisunsa voi saada leviämään viraalina melko helposti, ainakin jos sattuu olemaan kuuluisuus. Tämän todistivat viikonloppuna Star Wars -elokuvissa Luke Skywalkeria näytellyt Mark Hamill ja hänen faninsa.

Kaikki sai alkunsa Twitter-käyttäkä LozzaBean12:n todettua, että Mark Hamill voisi vain twiitata oman nimensä ja saada tuhansia tykkäyksiä. Hollywood-tähti päätti tehdä juurikin näin. Hän vastasi julkaisuun twiitillä, jossa luki ainoastaan ”Mark Hamill”.

Hamill tuli todistaneeksi fanin väittämän oikeaksi. Twiitti ei nimittäin kerännyt ainoastaan tuhansia, vaan lopulta satoja tuhansia tykkäyksiä.

69-vuotias Mark Hamill näytteli Luke Skywalkeria viimeksi Disneyn Star Wars -elokuvissa ja The Mandalorian-sarjassa. Hänet tunnetaan myös ansioituneena ääninäyttelijänä, jonka ääntä on kuultu muun muassa animaatiosarjoissa Batman, Masters of the Univers: Revelation ja Teenage Mutant Ninja Turtles.