Muistatko Catherine Zeta-Jonesin? Näin kuuma kaunotar hän oli nuorena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Catherine Zeta-Jones on ollut naimisissa hänen miehensä Michael Douglasin kanssa jo 20 vuotta. Heillä on yhdessä myös kaksi lasta, 20-vuotias poika Dylan ja 17-vuotias tytär Carys. Viime aikoina äiti on ajoittain muistellut sosiaalisessa mediassa uransa kulta-aikoja.

Tällä kertaa kuvankaunis näyttelijätär on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa upean arkistokuvan, jossa hänet nähdään nuorempana niihin aikoihin, kun hän villitsi miljoonat miehet olemuksellaan.

Perheen lapset Dylan ja Carys ovat äidin mukaan intohimoisia näyttelemisen suhteen. Zeta-Jones ei ole huolissaan ammatin mukana tuomasta julkisuudesta sen hyvine ja huonoine puolineen, koska pariskunnan lapset ovat pienestä saakka oppineet elämään julkisuuden kanssa ja näkemään sen hyödyt ja seuraukset. Zeta-Jones on ollut viime vuosina kiireinen työskennellessään televisiossa näytettävän Feud-nimisen minisarjan parissa, mutta muuten nainen on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Zeta-Jones muistetaan etenkin Ocean’s Twelve ja Zorron naamio -elokuvista.