Claudia Romani biksupeppu pystyssä – haluavatko fanit lisää tätä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Miami Beachilla asuva kurvitar nähtiin taannoin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa. Nyt kurvitar on poseerannut kotikaupungissaan.

Claudia nautiskeli Miami Beachin auringosta makoilemalla niukoissa biksuissa terassille asetetun pyyhkeen päällä ja tiedusteli seuraajiltaan haluavatko nämä lisää kuvia. Lienee selvää, että Romanin seuraajat ovat vastanneet huutoon ja Claudian postilaatikko on täyttynyt palautteesta.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.