Kate Beckinsale kiidätettiin sairaalaan – fanit huolissaan tähden tilasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Kate Beckinsale on joutunut terveysongelmiin Las Vegasissa. Tähti kiidätettiin sairaalahoitoon tulevan Prisoner’s Daughter -elokuvan kuvauksista.

Kate Beckinsalen kerrotaan valitelleen selkäongelmista perjantaina aamupäivästä. Tilanne yltyi TMZ-sivuston mukaan niin pahaksi, että hänet kiidätettiin sairaalan ensiapuun. Hoitoon joutumisen tarkkaa syytä ei paljastettu.

Kate Beckinsale tarjosi faneilleen maanantaina tilannepäivityksen sosiaalisessa mediassa. Instagramissa jakamassaan kuvassa tähti makaa sairaalavuoteella tiputusletku käsivarressaan. Beckinsale kertoi vointinsa olevan paljon parempi, ja hän kiitteli ihmisiä heidän ystävällisistä viesteistään.

Kate Beckinsale tunnetaan rooleistaan elokuvissa, kuten Underworld – Varjojen valtakunta, Van Helsing ja Jolt. 48-vuotias tähti on ollut viime vuosina otsikoissa myös parisuhde-elämänsä vuoksi, sillä hän on seurustellut muun muassa itseään huomattavasti nuorempien Pete Davidsonin ja muusikko Goody Gracen kanssa.

 

https://www.instagram.com/p/CTwKFCerh1V/?utm_source=ig_embed