Niuvanniemestä karannut yhä vapaana – IL: Surmasi 11 puukoniskulla

Ohhoh! · Stara.fi

Poliisi kertoi viikonloppuna etsivänsä Kuopion Niuvanniemen oikeuspsykiatrisesta sairaalasta perjantaina karannutta naista ja pyytää yleisöltä havaintoja hänen liikkeistään. Poliisi sai perjantaina klo 12.38 ilmoituksen Niuvan sairaalasta karanneesta naisesta, joka on maanantaina yhä pakosalla.

Nyt Iltalehti kertoo, että 27-vuotiasta karkuria epäillään Keravalla viime vuonna tapahtuneesta surmasta, jossa uhria iskettiin 11 kertaa puukolla yksityisasunnossa. Tuomioistuin katsoi toukokuussa valmistuneen mielenktilatutkimuksen perusteella, että nainen oli tekohetkellä syyntakeeton.

Poliisi vahvisti viikonloppuna, että karkuri on vaarallinen. Naisen löytyminen on hänen terveydentilansa ja mahdollisten rikosten estämiseksi tärkeää. Poliisi on julkaisi kuvia sairaalan valvontakamerasta. Kuvista näkyy myös naisen vaatetus karkaamishetkellä. Havainnot naisesta pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen.