Amanda Harkimo on kuuma kaunotar – kurvit vievät huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo tunnetaan monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja television lisäksi näyttävä brunette on ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Nyt upeavartaloinen julkkiskaunotar poseeraa näyttävästi biletopissa.

Ruskea toppi korostaa tyylikkäästi Amandan tuunaamaa povea, ja se kilpaileekin huomiosta Harkimon hymyn kanssa. Monet julkkistähdet ovat kommentoineet Amanda näyttävää somekuvaa ja antaneet kuvalle muun muassa sydämiä.

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa. Kesällä 2019 Amanda vietti vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa hänet kuvattiin muun muassa Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa.