Silikonipommi rannalla – takapuoli loisti valtamerelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Amber May on kertonut julkisesti, että hänen unelma-ammattinsa on toimia aikuisviihdenäyttelijänä Haave on konkretisoitunut enemmän oman Only Fans -sivuston avulla. Lisäksi naisen sosiaalinen media lähentelee aikuisviihdettä.

Rehevillä reisillä ja muhkeilla rinnoilla varustettu Amber May on julkaissut heruttelukuvan Yhdysvaltojen Malibu Beachilta. Nainen esittelee kuvassa jättimäistä takapuoltaan. Hän on merivedessä nauttimassa auringosta.

Tiedossa ei ole, onko hän vieraillut Yhdysvalloissa äskettäin vai onko kuva vanhaa tuotantoa. Neirokainen on käyttänyt kauneusleikkauksiinsa jo 40.000 euroa ainoastaan saavuttaakseen jalansijaa aikuisviihteen parissa. Kasvoissa on reilusti täyteaineita, joten lopputulos on muovinen – eli juuri sellainen kuin hän haluaakin.