Awwwww, koira yritti leikkiä Abraham Lincolnin patsaan kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat ovat toisinaan niin sosiaalisia ja niin innokkaita leikkimään, että ne yrittävät saada leikkiseuraa tuntemattomistakin ihmisistä. Toisinaan leikkikaveriksi vaikuttaisi kelpaavan jopa eloton esine.

Hellyttävällä viraalivideolla tavataan Nova-niminen bordercollie. Texasin Scheelsissä sijaitsevassa puistossa leikkimässä ollut koira yritti saada penkillä istuvaa miestä heittämään hänelle frisbeen. Ainoa ongelma oli se, että penkillä istunut mies oli todellisuudessa presidentti Abraham Loncolnia esittävä patsas.

– Nova on vuoden ikäinen bordercollie. Se rakastaa frisbeellä leikkimistä yli kaiken ja valitsee kaiken kokoisia ja muotoisia uhreja leikkimään kanssaan. Jopa vanhan kunnon Abraham Lincolnin patsaan, koiran omistaja kertoi.