Ihanan tuima pikkumies – Mikko ja Beata Leppilammen viikon ikäinen poika ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi ja hänen mallirakkaansa Beata saivat tällä viikolla lapsen, kun perheeseen tuli poikavauva. Molemmat ylpeät vanhemmat julkaisivat iloisesta perheuutisesta tiedon sosiaalisessa mediassa. Lemppilampien fanit ovat saaneet ihastella pienokaisen ensimmäisiä päiviä sosiaalisen median kautta.

Nyt Beata on julkaissut Instagramissa kuvan pikkuisesta ensin kärryreissulla ulkosalla ja sitten toisessa kuvassa pikkumies näyttää söpöllä tavalla tuimalta. Otoksen perusteella häneltä tuskin tempperamenttia tulee puuttumaan. Samalla äiti kertoo, että ensimmäinen viikko on sisältänyt paljon tapaamisia sukulaisten ja ystävien kanssa sekä tietenkin syömistä ja musiikkia.

Pian poikavauvan syntymän jälkeen Mikko Leppilampi julkaisi poseerauksen, jossa hän makasi sängyssä yhdessä vastasyntyneen poikansa kanssa. Kuvan yhteydessä isä kirjoitti lyhyesti ja ytimekkäästi ”Minun poikani”. Julkaisu sai nopeasti suuren suosion, ja sitä kommentoivat myös monet julkisuudesta tutut tähdet Arman Alizadista Jukka Hildeniiin ja Anni Hautalasta Pete Parkkoseen.