Essi Unkuri on kuuma kaunotar – valmistautuu Miss Suomi -finaaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikkitytöksi. Sittemmin esimerkiksi Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa nähty kaunotar on parhaillaan kilpailemassa jälleen Miss Suomen tittelistä ja lauantaina selviää kuka kruunataan vuoden 2021 Miss Suomeksi.

Essi poseeraa nyt missikilpailun viime metreillä upeassa kuvassa, jossa hänet nähdään erittäin antavalla kaula-aukolla varustetussa iltapuvussa. Näyttävä kaunotar pohtii päivityksessään mitä loppuviikko voikaan tuoda ”Pohjanmaan flickalle”. Taannoin Essi poseerasi huvijahdilla Rantasalmen Järvisydämessä. Missikaunotar kertoi pitävänsä poseeraamisesta rantakuoseissa. Perusteluun sisältyi tärkeä sanoma.

– Tykkään olla bikinikuvissa, koska tiedän, että se ei määritä minua naisena. Henkilökohtaisesti se merkitsee minulle sitä, että hyväksyn kehoni sellaisena kuin se on sekä kannan sitä ylpeydellä. Jokainen meistä on omanlaisensa ja hyväksymällä sen, pystyn elämään paljon vapaampaa ja onnellisempaa elämää, Essi Unkuri toteaa viisaasti Miss Suomen somesivuilla.