Sointu Borg sykähdytää povekkaana: ”Oodi etäpäiville”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman taannoin voittanut Sointu Borg työskentelee nykyisin julkkistähti Jaajo Linnonmaan yrityksissä. Kauppatieteiden maisteria viedään nyt joka suuntaan, sillä arkityöhön lisäksi hän on suosittu puhuja erilaisissa tapahtumissa. Sointu on saanut suuren suosion myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt Sointu Borg poseeraa niukassa vihreässä topissa viettäessään etäpäivää kotonaan. Viime aikoina on ympäri Suomea on tullut viestiä etätyön suosion hiipumisesta, mutta Borg innostuu siitä monien muiden tavoin edelleen. Se onkin helppo ymmärtää.

– Oodi etäpäiville. Kesken lunchin aurinko tuli heittään femmat, mikä sai meikäläisen posettaan. Kaunista keskiviikkoa tyypit, Sointu Borg kirjoittaa upean poseerauksensa yhteydessä.