Tosimiehen partakampa – sopii oman elämänsä MacGyverille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että parta tekee miehen. Hyvin hoidettu parta tekee herrasmiehen. Nyt kasvokarvojen kasvattamiseen ja hoitamiseen mieltyneelle miehelle voi ostaa työkalun, jolla saa turpajouhet ojennukseen ja avattua ruuvit.

Pieni metallikampa on varustettu erilaisilla toiminnoilla, joiden avulla avautuvat niin pultit, mutterit kuin ruuvit. Parran kampaamisen lisäksi se sopii pullonavaajaksi tai yllättävien tilanteiden pelasyajaksi. Parasta koko partakammassa on se, että esine sopii tavalliseen lompakkoon.

Beard Comb Multi Tool on myynnissä Firebox-lahjatavarakaupassa. Suomesta tilattaessa tulee varmistaa, ettei edullisen kamman päälle tule muhkeita tullimaksuja. Olisi oikeastaan vielä parempi, jos samankaltaisia kampoja ryhdyttäisiin valmistamaan omassa kotimaassa käsityönä.