Muistatko Kelly Rowlandin? Tanssi villisti biksuissa Välimerellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kelly Rowland nousi kuuluisuuteen Destiny’s Child -yhtyeen riveistä. Tähti vietti vuosien ajan hiljaisuutta perheen perustamisen myötä, mutta teki taannoin paluun julkisuuteen oman sooloprojektin parissa. Taannoin Rowland kertoi saaneensa perheenlisäystä tammikuun lopussa.

Nyt Kelly on kuvattu nauttimassa upeasta aurinkolomasta Italian Caprilla, jossa monet muutkin julkkikset ovat viime päivinä poseeranneet. Yllään Rowlandilla on keltaiset biksut.

Kelly Rowland ja hänen aviomiehensä Tim Weatherspoon antoivat pojalleen nimen Noah Jon Weatherspoon, joka on pikkuveli kuusivuotiaalle Titanille. Rowland paljasti viime syksynä olevansa raskaana. Tähden mukaan toisen lapsen hankkimisesta oli keskusteltu jo aiemmin, mutta koronan myötä puheista päätettiin tehdä tekoja. Rowland ja Weatherspoon ovat olleet naimisissa vuodesta 2014 lähtien.