Jaajo Linnonmaa jättää Haluatko miljonääriksi -ohjelman: ”Uudelle juontajalle kaikkea hyvää”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisio- ja radiotähti Jaajo Linnonmaa on toiminut Haluatko miljonääriksi -ohjelman suomalaisversion juontajana vuodesta 2016 saakka. Lähitulevaisuudessa miljonäärijahtia tulee juontamaan kuitenkin uusi nimi, sillä Jaajo ilmoitti jättävänsä pestin suosikkisarjan juontajana.

– Miltsin juontajan hommaan hyppääminen oli mun uran kovin juttu aikoinaan ja omaa mieltä lämmitti suuresti, kun legendaarinen Lasse Lehtinen toivotti mulle tsemppiä pestiin. Mä toivon myös uudelle juontajalle kaikkea hyvää ja kun tiedän tyypin, niin uskon ohjelman olevan hyvissä käsissä, Jaajo kirjoitti.

– Mä keskityn nyt luotsaamaan Diiliä, joka on ehdottomasti lähempänä mun sydäntä, koska yrittäminen on se mun juttu. Lisäksi kahden tämän kokoisen ohjelman luotsaaminen radion, yritysten ja tietenkin sen tärkeimmän eli perheen lisäksi on aikataulullisesti mahdotonta, juontaja jatkoi.

Jaajo kiitti julkaisussaan sekä kaikkia ohjelmaan tekijöinä ja kilpailijoina osallistuneita että sen katsojia. Hänet nähdään jälleen ensi vuonna juomassa suosittua Diili-sarjaa Nelosella. Toistaiseksi tiedossa ei ole, kuka astuu Jaajon saappaisiin Haluatko miljonääriksi -ohjelman uutena juontajana.