Saksalainen realitytähti istui Mersun rattiin – povi varastaa huomion

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen Paris Herms -niminen nainen kotimaassaan tunnettu realityjulkkis, joka esiintyy sosiaalisessa mediassa nimellä Berliinin Barbie. Nainen rakastaa luksustyylin elämää, jonka hän on saavuttanut omintakeisen ulkonäkönsä avulla.

Nyt hän poseeraa uhkeana Mercedes-Benz -merkkisen auton ratissa Saksan Düsseldorfissa. Hänen rintansa varastavat huomion kuvassa, vaikka naisen alla on upea urheiluauto nahkasisustoineen. Valokuvan perusteella nainen näyttää ottaneen lisää tatuointeja oikeaan käsivarteensa. Lisäksi hänen vasempaan nimettömäänsä on ilmestynyt timanttisormus.

Paris Herms on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä 90.000 euroa. Hän on saanut osan toimenpiteistä ilmaiseksi toimiessaan klinikoiden mainoskasvona. Hänen nykyinen ulkonäkönsä on seurausta lapsuuden traumoista.