Äiti saa pettyä joka aamu – taapero näkisi mielummin isän ensimmäisenä herättyään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet vauvat ja taaperot läpikäyvät vaiheita, jolloin he suosivat vain toista vanhemmistaan. Useissa tapauksissa pikkulapset hyväksyisivät vain äidin, mutta joskus myös isät pääsevät olemaan lastensa suuremmassa suosiossa kuten videolla nähdään.

YouTube-videolla nähdään taapero nimeltä Braelynn. Perheenäiti on kuvannut lastaan videolle aamulla kun hän on mennyt hakemaan hereillä olevan lapsensa huoneestaan. Lapsi kuitenkin odottaa näkevänsä isänsä ensimmäisenä heti herättyään eikä äitiään.

Äiti käy hakemassa lapsensa joka aamu sängystä, mutta aina pikkuinen tekee äidille selväksi sen, että hän odottaa innoissaan isäänsä. Äiti pitää epäreiluna sitä, että lapsi ei suosi häntä vaikka hän on juuri se joka joutui käymään läpi 12-tuntisen synnytyksen saattaakseen lapsen maailmaan.