Big Brother Suomi: Minna sai lähtöpassit BB-talosta

Big Brother · Terhi Piiroinen

Suomen Big Brother -talosta poistui toisena helsinkiläinen 42-vuotias Minna. Nainen ehti jo peuhata Lassi-nimisen kilpailijan kanssa sängyssä muutaman viikon kuvausten aikana. Hän kertoi putoamisäänestyksen jälkeen, että ei ollut talossa oma itsensä ja lähti talossa ärhäkkäästi riitoihin mukaan.

– Mut toki niinku se, että suhteellisen tuntemattomille ihmisille ärhäköi noin äkkii, niin eihän se nyt kiva oo, mut mun täytyy sanoo, et mä oon ollu vielä hirveempi joskus, et kyl mä oon kehittyny omasta mielestäni aika paljon, Minna kertoi tuotantoryhmän mukaan.

Nimeämisten perusteella häätöuhan alle päätyivät Minnan lisäksi Sanni ja Sami. Minna sai vähiten ääniä, pelkästään 16 prosenttia, kun taas Sanni keräsi lähes puolet äänisaaliista. Tällä viikolla talon asukkaat nukkuvat ulkona.