Jordyn Woods läpinäkyvässä asussa – sensuuria tarvittiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jennerin ystävänä tunnetuksi tullut Jordyn Woods on ollut otsikoissa myös monien suhdehuhujen merkeissä, sillä kurvikkaalla kaunottarella riittää Hollywoodissa saakka vientiä. Taannoin hänet yhdistettiin NBA-tähti Karl-Anthony Townsiin. Woods paljasti taannoin hurjan muodonmuutoksensa, sillä hän on laihduttanut huomattavasti ja esittelee upeita tuloksia somekuvissa.

Woods muistutti, ettei laihdutus onnistunut ilman ponnistuksia ja toivoi kuviensa olevan inspiraation lähde jonkun toisen ylipainoisen laihduttamisessa. Nyt kohukaunotar on esitellyt syystäkin upeaa vartaloaan poikkeuksellisen näyttävässä asussa, joka oli käytännössä läpinäkyvä. Säihkyvän asunsa kanssa hänen täytyi käyttää nännit peittäviä tarroja, koska asu ei niitä peittänyt.

Kylie Jennerin entinen bestis juhlisti äskettäin synttäreitään ja sai Karl-Anthony Townsilta lahjaksi kaksi Hermès Birkinin ja yhden Chanelin laukun. Lisäksi mies hankki syntymäpäiväsankarille Michael Jordanin nimikirjoituksella varustetun paidan.