Britney Spears laatii avioehtoa – poikaystävä vitsaili aiheesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spears on yrittänyt päästä irti vanhempiensa holhouksesta jo pitkään etenkin hänen poikaystävänsä Sam Asgharin tuella. Viimein naisen isä, Jamie Spears, haki itse holhousvastuun peruutusta oikeudelta. Nyt Britney on ryhtynyt suunnittelemaan elämäänsä eteenpäin.

Britney Spears ja Sam Asghari ovat menneet kihloihin. Laulaja on ryhtynyt suunnittelemaan lakimiestensä avustuksella avioehtoa, jotta turvaisi 60 miljoonan arvoisen omaisuutensa. Kuntovalmentajana työskentelevä Asghari on vitsaillut aiheesta ja vastannut naisen fanien kommentteihin sosiaalisessa mediassa.

– Kiitos kaikille avioehdosta huolissaan oleville. Ilman muuta hankimme vahvan avioehdon suojelemaan Jeep-autoani ja kenkäkokoelmaani sen varalta, että hän jättää minut jonakin päivänä, Asghari ilmoitti Instagramin tarinoissa.