Harvinainen onnettomuus Kajaanissa – mopoilija hirvikolarissa

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Suomessa tapahtuu vuosittain lukuisia autojen ja hirvien yhteentörmäyksiä, mutta nyt Kajaanissa ihmetellään harvinaislaatuisempaa hirvikolaria. Kaupungin vanhalla viitostiellä tapahtui mopoilijan ja hirven välinen onnettomuus.

Mopoilija oli ollut ajamassa Kajaanin keskustasta pois päin, kun tielle ryntäsi ilman varoitusta aikuinen uroshirvi. Hirveen törmännyt mies loukkaantui onnettomuudessa. Ensihoito toimitti hänet Kainuun keskussairaalaan.

Poliisin mukaan tiedossa ei ole, kuinka vakavasti mopoa ajanut mies loukkaantui onnettomuudessa. Hänen ajoneuvonsa kuvaillaan vaurioituneen yhteentörmäyksen seurauksena pahoin. Hirvi sen sijaan pakeni takaisin metsän suojiin, mitä ilmeisimmin vähäisin vammoin.