Ostitko kuuttiavaimenperän? Palauta vaarallinen tuote kauppaan

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

SEMO Kuutti -avaimenperistä on paljastunut vika, joka voi aiheuttaa tukehtumisvaaran perheen pienimille. Sen vuoksi tuotteesta onkin nyt tehty takaisinveto. Maahantuoja Vivantti Oy:n mukaan SEMO kuutti -avaimenperän metallinen rengas voi irrota ja aiheuttaa pienelle lapselle vaaran tukehtumisesta. Asiakkaita neuvotaan poistamaan tuote heti lasten ulottuvilta ja palauttamaan sen maahantuojalle. Tuotteen ei tiedetä aiheuttaneen vahinkoja.

– TRIGON Deutschland GmbH:n pehmolelut valmistetaan suurella huolellisuudella ja laajalla laatutestauksella. Siitä huolimatta yhdestä tuotteestamme on nyt löydetty vika, tiedotteessa kerrotaan.

Takaisinveto koskee SEMO Kuutti -avaimenperän helmikuussa 2020 – elokuussa 2021 myynnissä ollutta eränumeroa 016361-2019/05Q, joka ilmenee tuotteen saumaan ommellusta lapusta. Takaisinveto ei koske muita eriä. Maahantuojalle palautetusta tuotteesta tarjotaan hyvitys, eikä siihen vaadita laskua tai kuittia ostetusta tuotteesta.