Gorillat järjestivät K18-esityksen eläintarhassa – yleisö näki enemmän kuin halusi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen New Yorkissa sijaitsevassa eläintarhassa todistettiin taannoin todellista luontohetkeä. Kaksi Bronxin eläintarhassa elävää gorillaa päätti järjestää yleisölle näytöksen, jota he tuskin unohtavat hetkeen. Eläintarhan vieraiden yllätykseksi kaksi gorilla-aitauksen asukasta alkoi harrastamaan keskenään intiimiä kanssakäymistä.

– Olin gorilla-alueella nelivuotiaan tyttäreni ja sukulaistyön kanssa. Vaimoni oli jäänyt ulkopuolelle nukkuvan poikamme kanssa, joten halusin kuvata gorilloita videolle. Juuri silloin taika tapahtui, videon kuvaaja kertoi New York Post -lehdelle.

Tilannetta oli seuraamassa suuri määrä eri-ikäisiä ihmisiä, ja se ikuistettiin myös viraalina sittemmin levinneeksi videoksi. Vaikka apinoiden toiminta saattoi tulla monille yllätyksenä, eivät tällaista toimintaa suinkaan harrasta ainoastaan ihmiset. Asiantuntijoiden mukaan sitä ovat harrastaneet gorillojen lisäksi todistetusti myös esimerkiksi gepardit, karhut ja lepakot.