Näin juhlitaan nelikymppisiä näyttävästi – kaukana mehukesteistä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nelikymppisen elämä on ihanaa. Takana on sopivasti oppivuosia, mutta kunto on kuitenkin erinomainen, jotta voi ottaa ilon irti. Monet ovat menestyneet urallaan siinä määrin, että rahapussissa on muutakin kuin vekseli ja velkakirja. Toki elo voi olla ruuhavuosissa sukkulointia, mutta väsyneet vanhemmat osaavat ainakin arvostaa spesiaaliaikaa eri tavalla kuin parikymppisenä.

Nelikymppisiä kannattaa juhlia näyttävästi. Keski-iän kynnyksellä on aika nauttia parhaista vuosista, kun päässä on järkeä ja mieli on sopivasti kyyninen, mutta rohkeus on omaa luokkaansa. Ehdotamme nelikymppisille ruokatarjoiluksi taco-baaria, jossa jokainen saa tehdä haluamansa annoksen tarjolla olevista täytteistä.

Juhlissa on oltava rekvisiittaa. Mikäs sen hauskempaa kuin hassutella hatuilla tai tekoviiksillä. Kakun sijaan voi loihtia jäätelöbaarin, drinkkilistan ja karkkipöydän. Tarjoile samppanjaa ja vaahtokarkkeja. Seuraavaksi aamuksi voi varata mielin määrin mimosaa. Palkkaa bändi tai trubaduuri olohuonekeikalle tai puutarhajuhliin. Rakentakaa tai remontoikaa salabaari, jossa vietätte seuraavan yön juhlien. Pane palju tai uima-allas täyteen valoja sekä koristelkaa olohuone diskopallolla. Nyt pitää panostaa, keinoja kaihtamatta.