Oma muotihuppari rokotetuille – hintalappu 590 euroa

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Poptähti Lady Gaga esiintyi hiljattain julkisuudessa pukeutuneena huppariin, jossa luki Vaccinated, eli suomennettuna rokotettu. Nyt Valentino huippumuotibrändi on ottanut sloganin huppariinsa ja ryhtynyt myymään luksusvaatetta hulppeaan hintaan.

Hupparissa on yhtiön V-logo ja sama teksti kuin Gagalla oli. Vaatekappaletta valmistetaan rajoitettu erä ja se tulee tänään myyntiin. Hupparin hinta on 690 dollaria, eli 590 euroa. Suomeen tilattaessa hinnan päälle tulee tullimaksu. Hupparin tuotot osoitetaan Maailman terveysjärjestön rokotekampanjaan.

Huppari oli alunperin viiden erän mallistoa, jota valmisti pieni losangelesilainen yritys Cloney. Valentinon luova johtaja Pierpaolo Picciolo osti erän ja ryhtyi valmistamaan samanlaisia paitoja itse. Yksi alkuperäisistä huppareista lähetettiin Lady Gagalle, mutta hän tulee saamaan myös Valentinon version.

https://www.instagram.com/p/CS7bqY4tJGH/

https://www.instagram.com/p/CTPwofdpvvR/