Eminem perustaa ravintolan – nimi perustuu hittibiisiin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphopin parissa pitkän uran tehnyt Eminem on valmistautumassa jokseenkin yllättävään uuteen aluevaltaukseen. Hän on avaamassa kotikaupunkiinsa, Yhdysvaltojen Detroitiin oman ravintolan.

Eminemin yhdessä Union Joints -ravintolaryhmän kanssa perustama Mom’s Spaghetti avaa ovensa 29. syyskuuta Detroitin keskustassa. Ravintolan ruokalistaan kuuluvat erilaiset pastaruoat, joiden pääpaino on spagetissa ja lihapullissa. Myynnissä on myös oheistuotteita.

Ravintolan nimi viittaa Eminemin Lose Yourself -hitin sanoitusten kohtaan, joka on jäänyt elämään omaa elämäänsä muun muassa meemien muodossa. Mom’s Spaghetti on aikaisemmin tarjoillut Eminemin innoittamia pasta-annoksia pop up -ravintoloiden muodossa vuosina 2017 ja 2018. Ravintolan perustamisen lisäksi Eminemin on huhuttu valmistautuvan parhaillaan uuden albuminsa julkaisuun.